På Lierne Gjestegård kan vi tilby en innholdsrik og hyggelig opplevelse for deg som skal arrangere kurs, møter, seminarer ol.

VELKOMMEN TIL LIERNE GJESTEGÅRD SOM DIN KURSVERT!

KURS, MØTER & KONFERANSE


Kapasitet

Vi har lagt fokus på å ha oppdatere kurs/konferanserom og har et stort konferanserom med plass til ca 50 personer. Rommet kan møbleres etter ønske, behov og etter hvor mange personer man skal være.


Matservering

Ønsker du matservering i løpet av oppholdet kan tilby ulike pakker etter avtale. Maten kan inntas på møterommet, eller vi kan servere mat i restauranten.


Utstyr

Konferanserommet er utstyrt med Flippover, Whitebordtavle, overhead og prosjektor/storskjerm. Storskjermen er tilkoplet tv, bredbånd/trådløst nettverk, video og ev. pc. I tillegg til konferanserommet kan Lierne Gjestegård tilby 4-5 grupperom med variable kapasiteter for ant. pers. Vi har dessuten en rekke aktiviter som vi kan skreddersy for ditt opplegg.


Konferansepakke

Etter en sittende arbeidsøkt med workshop, møter eller konferanse kan det være deilig å lufte seg. Vi kan tilby deltakerne en konferansepakke som inkluderer møterom, overnatting, middag og heisekort i skibakken.  

Vi kan møte dine behov. Ta kontakt i dag!

nb_NONorwegian
Rull til toppen