Lierne Gjestegård har i tillegg til aktivitetene nedenfor avtaler med andre aktører i Lierne som kan tilby ulike aktiviteter tilpasset interesse og alder.
Har du spesielle ønsker vedrørende aktiviteter, ta kontakt så hjelper vi deg å skreddersy et eget opplegg.

Jakt

På Lierne Gjestegård kan du koble av i prektig natur, sommer som vinter. Jakt, fiske og friluftsliv er de aktiviteter Lierne er mest kjent for.

Totalt er Lierne på 3.000 km2; en ekte boltreplass for jegere, fiskere og friluftsmennesker. Lierne Gjestegård kan tilby en rekke muligheter på jakt og fiske i Lierne. Vi kan skaffe jaktvald/kort både i fjell og skog. Her kan du jakte på både elg, rype, hare, bever og storfugl.

Fiske


Lierne er et eldorado for innlandsfiske, både sommer og vinter. Gjestegården leier ut båter, ev. med motor, samt sykkel-båt i Sandsjøen.
Kommunen har ca 2.200 fiskevann og utallige kilometer med elv.
Vi kan tilby rike fiskeopplevelser året rundt. Av arter finner du ørret og røye i Sandsjøen. Sandsjøen er kjent for sin gode bestand av storørret. Du kan også finne bl.a lake, gjedde, kanadarøye, sik og harr i andre vann som renner østover.

Fiskekort kan kjøpes på www.inatur.no. Lierne har to hovedfiksekort; Nordlikortet og Sørlikortet. Du kan lese mer om de ulike kortene og dekningsområde på samme nettside.

I noen sjøer og elver selges det egne fiskekort. Derfor må hver enkelt sette seg inn i hva som gjelder for hvert vann eller elv. Vi på Gjestegården bistår deg gjerne med informasjon om dette hvis det skulle være ønskelig.

Snøskuter

Lierne Kommune har utviklet rekreasjonsløyper for snøscooter hvor man kan kjøre på markerte løyper. Løypenettet er omfattende og gjør det mulig å besøke ulike grender i bygda med snøscooter. Fra Lierne Gjestegård kan du enkelt hekte deg på dette løypenettet. Vi hjelper deg gjerne med informasjon, slik at du får en fin tur, og slik at kjøringen gjøres innenfor regelverket.

Andre aktiviteter

Vi kan også tilby andre aktiviteter. For eksempel:

– Bål og strandaktiviteter.
Ved Sandsjøen er det satt opp benker og grill hvor du kan grille på åpent bål.

– Omvisning eller guidede turer i Liernes vakre områder.

– Utleie av sykkel, fiskeutstyr, båter osv.
Vi har flere sykler som kan leies, og med sykkelkart kan du utforske kommunen på egne premisser. Båtene kan leies med eller uten motor, og ved Sandsjøen finnes til og med en sykkelbåt.

– Hundeaktiviteter som snarekjøring, gå tur med hunden m.m

Få med deg

nb_NONorwegian
Skroll til toppen