Lierne Gjestegård kan tilby servering for inntil 90 personer. Vi ønsker å gi dere en god matopplevelse i en trivelig atmosfære. Utsikten er helt nydelig, og i vår lille bar kan du hente forfriskninger til å nyte sammen med utsikten. Vi har skjenkebevilling.

Hos oss kan du komme alene eller sammen med flere. Med den flotte utsikten som bakteppe er dette et flott sted å feire årsdag, barnedåp, mindre bryllup og begravelser. Hold kurs eller bare lade batteriene.

Vi har som mål å kunne tilby en variert meny ut fra sesong. Se et utvalg av serverte retter på vår instagramkonto; liernegjestegard.

Selskap

Har du en spesiell anledning du ønsker å feire? Kanskje en dåp, konfirmasjon, bryllup eller bursdag? Lierne Gjestegård er et behagelig samlingspunkt med både servering og overnattingsmuligheter. Dette gjør det enkelt å samle alle på samme sted.

Vi er her for deg!
Ta kontakt for skreddersøm av ditt ønske.

Kortreist mat

Vår meny endrer seg ut fra sesong og råvarer.
Målet er at du som gjest skal kunne gå mett og fornøyd fra bordet. I fjellbygda Lierne er det kort vei til naturens matressurser, og dette prøver vi å utnytte oss av.

Lierne

Lierne er Trøndelags største kommune målt i areal samt den 16. største i landet. Om lag en fjerdedel av arealet er dyrket mark og produktiv skog. Den utstrakte naturen og de to nasjonalparkene gjør Lierne til et svært attraktivt område for jegere, fiskere og friluftsfolk.

nb_NONorwegian
Skroll til toppen